- The best make-up for the best day of your life -

Op je trouwdag wil je er natuurlijk van begin tot eind op je allermooist uitzien.

Ik nodig je graag uit bij mij in de studio voor een kennismaking zodat we al je persoonlijke wensen op een rijtje kunnen zetten.

Na de kennismaking zal ik een offerte voor je opmaken en als je akkoord bent gaan we aan de slag!

Nu volgt de proefsessie, samen gaan kijken welke kleuren, elementen en stijlen het best bij je huid én persoonlijkheid passen. Zodra we allebei tevreden zijn met de look maken we een afspraak voor een eventuele vervolg sessie om extra ideeën uit te proberen en de puntjes op de i te zetten.

En dan de dag waar je zolang naar uitgekeken hebt!

Ik kom ruim op tijd bij je thuis (of in overleg op een andere locatie) zodat we alle tijd hebben om de perfecte look te creëren. Als we klaar zijn vind ik het geen enkel probleem om je even te helpen met je jurk aantrekken en voor je de deur uit gaat nog even een finishing touch aan je look te geven.

Natuurlijk wil je dat je moeder, oma, zusje, nichtje of je beste vriendin er ook op hun mooist uitzien op deze onvergetelijke dag. Ik vind het super leuk om ook de gasten te voorzien van een prachtige make-up en mocht er weinig tijd zijn neem ik graag mijn assistente mee zodat we voor iedereen een prachtige look kunnen creëren!

Natuurlijk wil je dat je make-up de hele dag perfect blijft zitten of misschien wel een hele andere look voor de avond. Het is mogelijk dat ik de hele dag bij je blijf of op een later moment op de dag terug kom om je make-up bij te werken.

Let's get in touch!

wil je een afspraak maken om eens kennis te maken? leuk!

stuur een mailtje naar info@yamsvisagie.nl of vul het contact formulier in.