Mijn naam is Yamilé (ja·mie·lee), geboren in 1998.

Al van jongs af aan hielp ik mee achter de schermen bij ons theaterproductie familiebedrijf, hier hielp ik bij het opbouwen van de decors, de acteurs voorzien van de juiste kostuums en het verzorgen van grime en visagie.

Dat laatste vond ik zo leuk om te doen dat ik er een echte passie voor heb ontwikkeld! Ik besloot me verder te verdiepen in de effecten van make-up en grime en te starten met de opleiding tot visagiste!

 

In Januari 2022, ongeveer halverwege de opleiding, vond ik dat het tijd was mijn doel verder na te streven. Ik wil voor mijzelf beginnen en mijn eigen visagie bedrijf opstarten.

YAMS was geboren!

Nu ik werkzaam ben als allround visagiste in opleiding, ben ik inzetbaar voor zowel bruidsmake-up en make-up voor andere gelegenheden zoals een gala of ander feest.

Ook ben ik inzetbaar voor al uw grime en special effect make up voor shows en evenementen of bijvoorbeeld de Halloween party in de kroeg!

Naast mijn werk word ik blij van dansen, uitgebreid koken (en het opeten natuurlijk) en lange wandelingen met mijn hond Bella.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte op maat.